Altunok, çalışmaları yerinde inceliyor

Altunok, çalışmaları yerinde inceliyor

Altunok, çalışmaları yerinde inceliyor

 

Silifke Belediyesi tarafından sezon öncesi Atakent sahilinde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Düzenleme sonrasında daha şık ve modern bir görünüme kavuşacak olan işletmeler, halkın rahat bir nefes almasını sağlayacak.

Atakent sahilinde yapılacak çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Semih Yılmaz ve Garaj Amiri Ali Aktan ile birlikte inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Silifke Belediyesi olarak kendi sorumluluğumuzda olan alanlarda çevre düzenlemesi ve yenilik çalışmaları gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın ve yaz mevsiminde Atakent’i tercih eden yerli ile yabancı turistlerin ilgisini çekecek nezih mekânlar oluşturmalıyız. Çalışmalarımız devam ediyor ve sezona yetiştirmeyi planlıyoruz. Mahalle sakinlerimizde bu çalışmalardan gerçekten memnun kalacaklarını dile getirdiler.

Sahillerimizde çirkin görüntü oluşturan işletmelerin yerine daha modern, nezih ve cazibeli ortamlar oluşturmamız gerektiğini ifade ediyorlar. İnşallah teknik personellerimizle birlikte buralardaki gerekli inceleme ve çalışmalarımızı tamamlayıp, kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız.

Silifke Belediyesi olarak biz kendi alanımızda üzerimize düşen ne varsa yerine getiriyoruz. Mıntıkaların temizliği, yürüyüş yolunun aydınlatılması, çevre düzenlemesi ve yolların bakımı gibi görevlerimizi en iyi şekilde yürütüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz."

‘ATAKENT SAHİLİ CAZİBE MERKEZİMİZ’

Atakent sahilinin turizm alanında önemli bir yerinin olduğunu açıklamalarına ekleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Kentimizin ve mahallelerimizin gelişmesi ve kalkınması adına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Atakent sahili yaz aylarında önemli bir sorun haline geliyor.

Temizlik, işletmeler, şezlonglar derken birde buna eklenen kalabalık nüfus. İster istemez sorunlar yaşanıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde mahalle sakinlerimizle el ele vererek bu sorunu en aza indirmenin gayretini göstereceğiz. Önceden almış olduğumuz tedbirlerle daha az sorun ve sıkıntı yaşanmasına imkân sağlayacağız.

Yaptığımız bu düzenlemelerle daha modern bir sahilde yaz sezonunu geçireceğiz. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36