Altunok, cemevi inşaatını gezdi

Altunok, cemevi inşaatını gezdi

Altunok, cemevi inşaatını gezdi
 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçeye bağlı Sayağzı mahallesinde yapımı devam eden cemevi inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“Göreve geldiğimiz günden bu yana merkez-kırsal ayrımı yapmadan bütün mahallelerimizin  aynı ölçülerde gelişmesi, değişmesi ve yenilenmesi adına çaba sarf ediyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye tarafından Sayağzı mahallesinde yapımı devam eden cemevi inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz ve müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Çalışmaları değerlendiren Silifke Belediye Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “İlçemizde yapılan yerel ve genel seçimlerde her fırsatta dile getirilen Silifke’ye bir cemevi yapımı ile ilgili  maalesef bugüne kadar bir adım atılmadı. Ama biz verdiğimiz bu sözün arkasında durduk. Silifke’ye cemevi yapımına başladık, şu anda Sayazğı mahallesinde yapımına devam ediyoruz. Belediye olarak 120 bin nüfuslu ilçemizde her bir vatandaşımıza eşit şekilde hizmet ulaştırmanın gayretini gösteriyoruz. Hiçbir ırk, dil, din ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin Alevi’siyle, Sünni’siyle, Kürt’üyle, Çerkez’iyle ve Türk’üyle her kesime hizmetlerimizi ulaştırıyoruz.  Silifke Alevi Kültür Dernekleri Başkanımız ve yönetiminin belediyemize talebi doğrultusunda hazırladığımız projemizi hemen ihale ederek inşaat yapımını müteahhit firmaya ihale ettik. Bünyesinde kütüphane, yemekhane, cenaze İşleri odası, yönetim odası, toplantı odası, cem salonu, mutfak, çok amaçlı salon ve dersliklerin yer alacağı ve iki kattan oluşacak cemevi inşaatı tüm hızıyla sürmektedir. Yatırımlarımız ve hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizin esas gayesi, hemşerilerimizin huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesidir. Bu kapsamda Sayağzı mahallemizde yapımı devam eden cemevinin hayata geçmesi noktasında da belediye olarak tüm desteğimizi veriyoruz” diyerek çalışmaların hızlandırılması için belediye birim müdürleri ve müteahhit firma yetkililerine uyarlarda da bulunduğunu kaydetti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79