Altunok, Engelsiz Üretim Atölyesini inceledi

Altunok, Engelsiz Üretim Atölyesini inceledi

Altunok, Engelsiz Üretim Atölyesini inceledi
   Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Ateş veİlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Sezer’le birlikte Çilek Kokusu Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Otizmli çocukların topluma kazandırılması amacıyla hizmete açılan ve yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yaşam Merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve beraberindekiler burada otizmli çocukların derslerine katılarak, özel çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilendiler. Otizmli çocukların aileleri ile  de görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, ailelerden gelen talep ve istekleri dinledi. Eğitim gören çocuklarla da yakından ilgilenen Başkanvekili Sadık Altunok, “Belediye olarak her zaman sizlerin yanında ve sizlerle beraberiz” diyerek engelsiz üretim atölyesinde incelemelerine devam ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36