Altunok, “Geçici yolu trafiğe açacağız”

Altunok, “Geçici yolu trafiğe açacağız”

Altunok, “Geçici yolu trafiğe açacağız”
  Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, geçtiğimiz günlerde sabaha karşı meydana gelen heyelanda kapanan Silifke-Mut karayoluna alternatif bağlantı yolu ile ilgili çalışmalara Ekşiler mahallesinde başladıklarını söyledi.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Kurt, Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur ve Ekşiler Mahallesi Muhtarı Hamza Yüksel’le birlikte Ekşiler Mahallesinde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok çalışmalar hakkında Garaj Amiri Ali Aktan’dan bilgiler aldı.

Yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Silifke-Mut karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapanmıştı. Mut ilçemizle bağlantımız Gülnar ilçe sınırları içerisinden sağlanmaktadır. İlçemize bağlı Göksu vadisi köylerimiz de dahil olmak üzere ilçemizi Mut’a bağlayacak yeni bir alternatif yolun yapımına Ekşiler mahallemizde devam ediyoruz. Yapımına başladığımız bu yolu ilk etapta küçük araçlar kullanabilecektir. Ekşiler mahallesinden geçerek Göksu vadisi mahallelerini ilçemize bağlayacak olan bu yolu kısa zamanda araç trafiğine açacağız. Yol açım çalışmaları ile ilgili olarak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Lütfi Elvan’la da bir görüşme yaparak Göksu vadisi köylerimizle ilçe merkezi arasında ulaşımı sağlayacak olan yolun yapımına başladık. Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen yol açma çalışmalarımızı biran evvel tamamlayarak yolu geçici olarak araç trafiğine açacağız” dedi.
AK Parti Silifke ilçe başkanı Mehmet Emin Kurt da, sürecin takipçisi olduklarını ve bölge halkını mağdur etmemek adına her türlü girişimlerde ve çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek ,''
Silifke - Mut yolunun heyelandan dolayı kapandığı için vadi mahallelerimizin geçişini kolaylaştırmak için Bükdeğirmeni- Ekşiler - Dekeler güzergahında 8 km lik yolun malzeli bakımı, Bakanımız Lütfi Elvan'ın girişimleri ile Silifke Belediye Başkan Vekilimiz Sadık Altınok'un destekleri ile Silifke Belediyesi, Karayolları, Orman Müdürlüğünün ortak çalışması ile en kısa sürede faaliyete geçecektir.'' dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36