Altunok, genç çiftin nikahını kıydı

Altunok, genç çiftin nikahını kıydı

Altunok,  genç çiftin nikahını kıydı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Oğuz ve Nuran Güngör çiftinin nikahını kıyarak yeni evlenecek olan çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediğini açıkladı.

Nikah memuru cübbesini üzerine giyen Başkanvekili Altunok, evliliğe ilk adımı atmak üzere evet diyecek olan Oğuz ve Nuran Güngör çiftlerinin nikahını kıydı.Yeni hayatlarında genç çifte mutluluklar dilediğini belirten Silifke Başkanvekili Sadık Altunok, "Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabii ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız. Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörünüzü birbirinizden eksik etmeyiniz. Sizlere sağlıklı ve sevgi dolu geçireceğiniz güzel günler, mutluluklar diliyorum" dedi.

Genç çiftlerin nikah şahitliklerini ise Belediye Meclis Üyesi Rahmi İlik ve Semra Sak birlikte yaptılar.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79