Altunok, “Halkımız istiyor, biz de yapıyoruz”

Altunok, “Halkımız istiyor, biz de yapıyoruz”

Altunok, “Halkımız istiyor, biz de yapıyoruz”
 Halktan gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, tüm vatandaşların faydalanabileceği 1000 kişi kapasiteli yazlık kır düğün salonu yapımı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı.

Mukaddem mahallesi Becili mevkiinde 6000 m2’lik alan üzerine 1000 kişilik kır düğün salonu yapımı çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada yürütülen çalışmalar hakkında Garaj Amiri Ali Aktan’dan bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılmasını isteyerek salonun 1 Haziran 2020 tarihinde açılışının yapılması gerektiğini belirtti.

Hizmetlerin yürütülmesinde, yeni projelerin hayata geçirilmesinde halktan ve mahalle muhtarlarından gelen istek ve taleplere öncelik verdiklerini söyleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak Mukaddem mahallesi Becili mevkiine bir yazlık düğün salonu projesi başlattık, şu anda da çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Halkımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda hazırladığımız projenin yapım çalışmalarımızı belediyemiz iş gücü ve araç-gereçleri ile yürütmekteyiz. İşçisinden mühendisine kadar büyük bir özveri ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar sonunda hem halkımız hem de Silifke’miz çok güzel bir salona kavuşacaktır. İlçemizde büyük bir eksikliğin giderileceğini ümit ederek başladığımız bu çalışma sonunda halkımızın iftihar edeceği bir salonu hizmete açacağız. İçerisinde büfe, gelin odası ve nikah odasının da yer aldığı yeni salonumuzun inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 1000 kişi kapasiteli olarak yapımına başladığımız yazlık düğün salonumuzun açılış kurdelasını 1 Haziran 2020 tarihinde yine Silifke’li hemşehrilerimizle birlikte keserek hizmete sunacağız” dedi.




 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36