Altunok, MHP il kongresine katıldı

Altunok, MHP il kongresine katıldı

Altunok, MHP il kongresine katıldı
 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl kongresine katıldı.MarehanConvention Center’de düzenlenen 13. olağan kongrede Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkanvekili Altunok, “kongremizin partimize ve tüm Mersin’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Korona virüs tedbirlerinin ön planda tutulduğu kongreye katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya,Genel Merkez Disiplin Kurulu Genel Sekreteri ve Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Kürşat Türker Ercan ve Mersin Milletvekilleri ile de görüşen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Partimizin 13. olağan genel kurulunu büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirmek üzere bugün burada toplandık.Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bildirisi ile başlayan ilçe kongrelerimiz tamamlandı. İlçe kongrelerimizin başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından bugünde ülkücü hareketimize ve camiamıza yakışır bir şekilde il kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu korona virüs salgını nedeniyle tüm partililerimiz ve gönüldaşlarımızla birlikte olamadığımız için üzgünüz. Mersin merkez ve tüm ilçelerimizden gelen delegelerimiz, ilçe başkanlarımız, ülkü ocakları başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyelerimize destek vermek ve onlarla bu sevinci birlikte paylaşmak üzere bir araya geldik.  Kongremizin tüm Mersin’imize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Zeynel Uğur Gölgeli ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” diyerek kongreye katılan partililerle de görüşerek sohbet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36