Altunok, muhtarlarla buluştu

Altunok, muhtarlarla buluştu

Altunok, muhtarlarla buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 19 Ekin Muhtarlar günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte 88 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur konuşmasında, muhtarlar günü nedeniyle düzenlenen bu etkinlikte bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Temur, Silifke Belediyesi ile sürekli iletişim içerisinde olduklarını, mahalle ve vatandaşların sorunlarının çözümünde Belediye Başkanı Sadık Altunok’un desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini de söyledi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız bir bütünün parçaları ve yerel hizmet çarkının en güçlü dişlileridir. Muhtarlarımız olmadan bu mekanizma sürekli yarım ve eksik kalır. Siz muhtarlarımız bizim diğer yarımız, demokrasimizin temel yapıtaşı, en güçlü yanımız ve birlikte inşa ettiğimiz yarınlarımızsınız.Muhtarlarımız, bizim Silifke’ye hizmet etme gayretimizi artıran hem yol, hem de mesai arkadaşlarımızdır. Mahallelerimize yönelik olarak attığımız her adım ve ürettiğimiz her hizmette kuşkusuz siz değerli muhtarlarımızın emeği ve katkısı da çok büyüktür. 2014 yılında uygulamaya giren yerel yönetimler yasasıyla birlikte genişleyen hizmet sahamızda öneminiz bir kat daha artmıştır. Uzakların yakın olmasında bizlere değerli katkılarınız olmuştur, olmaya da devam etmektedir. 88 mahallemize götürdüğümüz belediye hizmetlerimizin rehberi ve takipçisi de yine sizlersiniz. Vatandaşlarımızın belediye hizmetleri ile buluşması, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için büyük özveri gösteren siz değerli muhtarlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyor, 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Başkan Altunok, muhtarlar ve davetlilerle birlikte yenen akşam yemeğinden sonra muhtarlara günün anısına çeşitli hediyeler de sundu.

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Bülent Keskinsoy, Emniyet Müdürü Gökhan Mert, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve mahalle muhtarları katıldılar.

Anahtar Kelimeler:
AltunokMuhtarlarla Buluştu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79