Altunok, seyir terası tamamlandı

Altunok, seyir terası tamamlandı

Altunok, seyir terası tamamlandı

Silifke Kalesinin eteğine yapılan Seyir terasında sona gelindi. Teras çok yakında halkın hizmetine sunulacak.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke’ye bağlı Pazarkaşı mahallesinde yapımı tamamlanan kale seyir terasını inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kale seyir terasında çalışmaların tamamlandığını ve tesisin kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını açıkladı.

Silifke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kale seyir terasında çalışmaların sona erdiğini ve bu tesisin ihale ile işletmeciye verildiğini söyleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Başkanvekili Altunok açıklamasında, “İlçemize bağlı Pazarkaşı mahallesi kale yakasında bulunan ve mülkiyeti belediyemize ait işyerinde çalışmalarımızı tamamladık. Halkımızın oturup çay içerek dinlenebileceği bir mekanın yanı sıra Silifke’yi kuş bakışı izleyerek ailesi ve misafirleri ile rahat ve huzurlu bir ortam yemek yiyebilmeleri ve dinlenmeleri için bir de restaurant yaptık. Yapımını tamamladığımız bu iki işyerimizi ihale ederek işletmeciye verdik. İhaleyi alan işletmeci kısa sürede bu alanda faaliyetine başlayacaktır. Hizmete sunacağımız bu tesis sayesinde ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin yanı sıra halkımız da hem şehrimizin güzelliklerini seyretme imkanı bulacaklar, hem de temiz hava ve sakin ortamda huzurlu bir şekilde gün geçirebileceklerdir” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36