Altunok’a “Vergi Haftası” ziyareti

Altunok’a “Vergi Haftası” ziyareti

Altunok’a “Vergi Haftası” ziyareti

 

Silifke Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan ve beraberindeki yöneticiler, vergi haftası nedeniyle Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ettiler.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi için çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan, Silifke Belediyesi’nin bir taraftan şirketleri vasıtasıyla vergi verdiğini, bir taraftan da bu vergilerin tekrar halka hizmet olarak geri dönmesi için çalıştıklarını belirtti. Aydoğan ayrıca günün anısına Başkanvekili Altunok’a bir de vergi haftası kokardı taktı.

Kendisini ziyarete gelen Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan ve beraberindekilerin ziyaretinden  duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde toplanan vergilerden gelen payları en verimli şekilde değerlendiriyoruz. Toplanan ve belediye kasamıza giren vergilerle hem Silifke’mize hem de halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyoruz” diyerek ziyaretten memnun olduğunu bildirdi.

 


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36