Altunok’tan covid-19 denetimi

Altunok’tan covid-19 denetimi

Altunok’tan covid-19 denetimi
 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi Silifke’de de korona virüs salgınına karşı denetimlerin yapıldığını açıkladı.

Zabıta Müdürü Ayşe Yılmaz ve zabıta ekipleri ile birlikte kent merkezinde yürütülen denetimlere katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un esnafları ve vatandaşları maske takılması, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunduğu bildirildi. Yürütülen denetimlerle ilgili bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelge doğrultusunda biz de Silifke Belediyesi olarak zabıta ekiplerimizle birlikte şehir merkezimizde korona virüs salgınına karşı tedbirlerin artırılması konusunda denetimlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı salgın hastalığa karşı uymaları gereken kurallar hakkında uyarılarda bulunduk. Ülkemizi tehdit altına alan korona virüsle mücadelede ilk günlerde başlattığımız çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızın da korona virüs salgınına karşı maska takmaları, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekmektedir. Salgın tehlikesi henüz geçmiş değildir,tüm ülkemizde devam eden koronavirüs ile mücadeleye biz de Silifke’de devam ediyoruz. Kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, belediye olarak korona virüsle mücadele kapsamında iş yerleri, marketler, camiler, pazar yerleri, toplu taşıma araçları, ticari taksiler, şehre giriş-çıkış yolları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, kuaför, berber, güzellik merkezleri ve tüm yaşam alanlarında denetimlerin artırılarak devam edeceğini de hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79