Altunok’tan esnaf ziyareti

Altunok’tan esnaf ziyareti

Altunok’tan esnaf ziyareti
 
 Silifke’de toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Camikebir mahallesinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, her fırsatta ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlarla sohbetinde belediye olarak kent merkezi ve mahallelerde devam eden hizmetleri anlatarak yeni planlamalar hakkında vatandaş ve esnaflarla istişare etti. Belediye çalışmaları ve yürütülecek projeler hakkında da kendisine yöneltilen öneri ve talepleri de dinleyen Başkanvekili Altunok, esnaflara hayırlı işler bereketli kazançlar dileğinde bulundu.

Her fırsatta düzenli olarak vatandaşlarla ve esnaflarla biraraya geldiklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Halkımız ve esnafımız pandemi sürecinde sıkıntılı günler yaşıyor. Bir nebzede olsa dertlerine çare olabilme konusunda elimizden gelebilecek her türlü yardıma hazır olduğumuzu kendileriyle paylaşıyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız. Bu doğrultuda da imkânlarımızı Silifkeli hemşehrilerimiz için seferber ediyoruz. Her anlamda halka hizmeti hakka hizmet olarak benimsiyoruz. Silifke Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz” dedi.   

Başkanvekili Altunok ayrıca son günlerde ülke genelinde büyük bir artış gösteren korona virüs salgını ile ilgili olarak  sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarını da yineledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36