Altunok’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Altunok’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Beraberinde cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Başkanı Avukat Mehmet Emin Kurt ve yeni yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yapılan ilçe kongresinin ardından delegelerin tamamının oyu ile göreve gelen AK Parti İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet ettiler.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatını ziyaret eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve belediye meclis üyeleri burada da ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Silifke Belediye Başkanvekili sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz Silifke’de birlik ve beraberlik içerisinde tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hepimiz halkımıza ve vatanımıza hizmet etme sevdasıyla bu yola çıktık. İlçe başkanlığı görevlerine seçilen AK Parti İlçe Başkanımız Av. Mehmet Emin Kurt ve MHP İlçe Başkanımız Levent Nogay’a ve yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Cumhur ittifakı belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sürdürdü.




 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79