Altunok’tan Kaymakam Cinbir’e teşekkür

Altunok’tan Kaymakam Cinbir’e teşekkür

Altunok’tan Kaymakam Cinbir’e teşekkür

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, bu yıl 46. sı düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinliklerine büyük katkılar sağlayan Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e teşekkür ederek, günün anısına bir de plaket verdi.

Belediye olarak İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir’le birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin halka ulaştırılmasında, her türlü sosyal ve kültürel projelerde ortak çalışmalara devam edeceklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Bu yıl 46. sını düzenlediğimiz Uluslararası Silifke ve Müzik Folklor Festivali kutlama programlarımızın gerçekleştirilmesinde İlçe Kaymakamımız Şevket Cinbir beyin büyük desteğini hissettik. Hafta boyunca gerçekleştirdiğimiz tüm festival etkinliklerimize ilçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız ve halkımız da büyük bir destek ve katılım sağladılar. Festivalimizin tüm etkinliklerine fırsat buldukça katılım sağlayan halkımızla, kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz festivalimizin amacına ulaştığına inanıyorum. Başta İlçe Kaymakamımız Şevket Cinbir ve komitemizle birlikte önümüzdeki yıllarda kutlayacağımız festivallerimizin daha zengin ve daha büyük organizasyonlarla halkın ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızın da içerisinde olduğu uluslararası bir boyutta festivalimizi kutlamayı hedefliyoruz. Belediyemize ve festival komitemize desteklerini esirgemeyen her fırsatta yanımızda olan İlçe Kaymakamımız Şevket Cinbir’e halkımız ve festival komitemiz adına çok teşekkür ediyorum” diyerek 46. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali anısına bir de plaket sundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79