Amatörde ligler birleştirildi

Amatörde ligler birleştirildi

Amatörde ligler birleştirildi
  Yarıda kalan 2.Amatör Küme de takımların mağduriyetini önlemek amacıyla yeni sezonda farklı bir uygulama hayata geçerken,  Mersin  Birinci Amatör Küme ile İkinci Amatör Küme birleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yerel amatör alt liglerin iptal edilmesinin ardından 2.Amatör Küme kulüplerinden büyük tepki gelmişti. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nda yapılan toplantının ardından önümüzde ki sezona özel olarak 1 ve 2.Amatör Küme’nin birlikte oynanmasına onay çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonun onay vermesinin ardından 2020-2021 sezonunda Mersin 1.Amatör Küme ve Mersin 2.Amatör Kümenin birleşmesi ile birlikte 2.Amatör Kümede  bir üst lige çıkma mücadelesi veren  Silifke İdman Yurdu, Taşucuspor, Silifke Bahçeköyspor, Silifke Gülnarspor 1. Amatör Kümede mücadele eden  Silifke takımları Atakent Gençlerbirliği, Silifke Göksuspor ve Çavuşbucağıspor gibi 1.Amatör Kümede mücadele edecek.

Silifke takımlarının yöneticileri de Türkiye Futbol Federasyonunun ve Mersin Amatör Futbol Federasyonun yarıda kalan ligler için doğru bir karar verdiklerini belirterek, emeğe geçenlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36