Arıcan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Türk Hava Kurumu 93 yaşında!

Arıcan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret
Türk Hava Kurumu’nun 93’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla THK Silifke Şube Başkanı Mustafa Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Şevket Cinbir’i makamlarında ziyaret etti.

93’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren THK Silifke Şube Başkanı Mustafa Arıcan, “Türk Hava Kurumu, havacılığın Türk gençliğine benimsetilmesi, havacılığı önemseyen bir gençlik yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Eğitim Merkezlerimize Yelken kanat, paraşüt, Yamaç Paraşütü ve Planör kurslarına Silifkeli gençlerimizden kursiyerler gönderdik, Halktan aldığı yardımları yine halka dağıtan THK’nun gelirlerinin artmasına katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve Kaymakamımız Sayın Şevket Cinbir Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı  duyduğu memnuniyeti  dile getiren Kaymakam Cinbir’de “THK önemli kurumlarımızdan birisidir. İlçede onursal Başkanı olduğum bu kurumun çalışmalarını memnuniyetle izliyorum. Bundan sonra da yapılacak çalışmalarda Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızla birlikte THK’nun yanında olmaya devam edeceğiz. THK’nun 93. Kuruluş yıldönümünü kutluyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36