Askerlik şubesinden duyuru

2016 yılının ilk askerlik celp çağrısı yapıldı.

Askerlik şubesinden duyuru

Silifke Askerlik şubesinden yapılan bildiriye göre 2016 yılının ilk er ve kısa dönem er celpleri hakkında açıklama yapıldı.

Yapılan açıkla şöyle;

 

1        - 1996 doğum ve bu doğumlarla işleme tabi daha yaşlı erkek vatandaşlar Şubat 2016 Er ve Kısa dönem celbi 1. grup 01 - 04. Şubat 2016 (dahil), Yedek subay celbi 11 -12 Şubat 2016, 2. grup 16-18 Mart 2016 (dahil) tarihleri arasında askerlik şubesi başkanlığında yapılacaktır.

 

2        – Sevke tabi yükümlülere sevk evrakları 14 Ocak 2016 tarihinden itibaren sevk işlemleri için askerlik şubesine uğramaksızın, e-devlet kapısı üzerinden sevk işlemlerini yapabilmelerine ve kendilerine yapılacak olan yol ve iaşe bedeli ödemelerinin merkezi olarak PTT vasıtasıyla ödenmesi sağlanmıştır. 

ayrıntılı bilgi için: http://www.msb.gov.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36