Atakent sahili karanlığa bürünmüş

Atakent sahili karanlığa bürünmüş

Atakent sahili karanlığa bürünmüş


Mersin’in Silifke İlçesine bağlı turistik tatil mahallesi Atakent’te aydınlatma lambalarının aylardır yanmaması bölge halkının ve tatilcilerin tepkisine neden oldu.

Turistlerin ve yerli halkın en çok ziyaret ettiği bölgeler arasında yer alan Atakent’te yürüyüş kordonunda sokak aydınlatma lambalarının yanmamasına tepki gösteren bölge esnafı durumdan oldukça şikâyetçi olduklarını dile getirdi.

Bu yıl tatil sezonunun beklenilenden kötü geçtiğini belirten Atakentliler, gelen yerli turistinde karanlık yürüyüş kordonunda yürümek istemediklerini, karanlık olduğu için çocuklarını da tek başına gönderemedikleri kordonda yürürken insanların birbirini görmekte zorlandığını söylediler.

Otel sahipleri  ve bazı işletme sahipleri kendi imkanlarıyla işletme önlerini ışıklandırdığını belirtilirken, bu durumu karşısında yetkilileri duyarlı olmaya çağırdılar.

Sahil kordonun boyunca aydınlatma lambalarının yanmaması nedeniyle bölgenin ıssızlaştığını dile getiren Vatandaşlar ise,  “Aylardır sokak lambaları yanmıyor. Yetkilileri defalarca uyardık, ancak kimse sesimizi duymadı” diye sıkıntılarını dile getirirken,  geceleri zifiri karanlık olan sahil kordonuna gelen turist ve yerli vatandaşlar için her türlü tehlike yaratabileceğini söyledi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79