AYDINCIK, SICAK ASFALTLA TANIŞTI

AYDINCIK, SICAK ASFALTLA TANIŞTI

AYDINCIK, SICAK ASFALTLA TANIŞTI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarıyla vatandaşın yüzünü güldürmeyi başardı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından Aydıncıklı vatandaşlara bir ilk yaşatıldı. Aydıncıklılar Cumhuriyet tarihinde ilk defa sıcak asfaltla tanıştı.

MESKİ’nin altyapı çalışmalarının tamamlandığı Aydıncık merkezindeki tüm mahallelerde yollar sıcak asfaltla kaplandı. Şimdiye kadar 16.5 km yolda yapılan sıcak asfalt çalışması ile birlikte yol yapım çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Yenikaş Mahallesi Yağrat mevkiinde yıllardır yapılmayan virajlı, kayalıklı ve stabilize toprak olan yaklaşık 5 kilometrelik yolda asfalt dökme işlemi de tamamlandı. Kazalara davetiye çıkaran ve iki aracın yan yana geçmesinde zorluk yaşanan virajların da genişletildiği yolda, yol düzenleme çalışmaları yapıldı.

Yolun yapımından duydukları memnuniyeti dile getiren Yenikaş Mahalle Muhtarı Arif Mandal, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ederken, yıllardır kaderine terk edilmiş bu yolun yapımının mahalle sakinleri için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Mandal, “Yağrat mevkii Cumhuriyet tarihinde ilk kez asfalt gördü. Yolumuz çok bakımsızdı. Bu yol vatandaşların yazın sıklıkla kullandığı yayla yollarımızdan biri. Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ve ekiplerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah ondan razı olsun. Yenikaş Mahallesi sakinleri olarak başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in 13 ilçesinde, hizmet kapsamında olan yolların bakım, onarım, asfalt kaplama ve yol genişletme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36