Bahçederesi’nde asfalt sevinci

Bahçederesi’nde asfalt sevinci

Bahçederesi’nde asfalt sevinci

“Yıllarca beklediğimiz hizmetlere Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok sayesinde bugün kavuştuk, sevinçliyiz” diyen Bahçederesi Mahalle Muhtarı Eyüp Özet, asfaltlama çalışmalarının yürütüldüğü yolda kurban kesti.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, yönetim kurulu üyesi Kubilay Öztürk, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Kemal Yıldız ve Süleyman Uğur’la birlikte Bahçederesi mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Asfaltlama ekibi ile görüşen Başkan Altunok çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mahallede yürütülen asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Bahçederesi Mahalle Muhtarı Eyüp Özet ekibin çalıştığı yolda kurban kesti. Muhtar Özet konuşmasında, “Biz ilçe merkezine en yakın mesafede olan bir mahalleyiz. Yıllarca belediye yönetimlerinden talep ettiğimiz yollarımızın asfaltlanması ile ilgili isteğimizi bugün Belediye Başkanımız Sadık Altunok tarafından gerçekleştirilmektedir. Mahalle halkı olarak ve bu mahallenin muhtarı olarak belediyemiz tarafından yürütülen hizmetlerden memnunuz. Yaz-kış ulaşım konusunda çektiğimiz sıkıntılarımız artık son bulacak. Mahallemizin ara sokak ve bağlantı yollarında asfaltlama çalışmalarını görmemiz bizleri sevindirmektedir. Emeği geçen Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve tüm belediye ekiplerine mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Silifke Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun’da yaptığı konuşmada, “Ben de bu mahallenin bir evladıyım. Yıllarca yerel yönetimlerden mahallemiz adına isteklerde bulunduk. Ama bu isteklerimiz hep askıda kaldı. Halkımız, muhtarımız ve bizlerin istek taleplerini değerlendiren Silifke Belediye Başkanım Sadık Altunok, asfaltlama ekibini mahallemize sevk ederek şu anda yollarımızı asfaltlamaktadırlar. Bu çalışmalar bizleri memnun etmiştir. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İmkanlarımız ölçüsünde ilçemizin tüm mahallelerinin sorunlarını çözmekte kararlıyız” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta kış mevsiminin yaklaştığı son günlerde asfaltlama çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Muhtar Eyüp Özet ve mahalle halkının belediyeden isteği olan ara sokakların ve bağlantı yollarının asfaltlama taleplerini yerine getirdiklerini hatırlattı. Başkan Altunok, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbeti esnasında kendisine mahalle muhtarı Eyüp Özet tarafından sunulan plaket sürprizinden dolayı mutlu olduğunu belirterek belediye hizmetlerini halkla buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79