Bakan Elvan’dan Kaymakam Cinbir’e teşekkür

Bakan Elvan’dan Kaymakam Cinbir’e teşekkür

Bakan Elvan’dan Kaymakam Cinbir’e teşekkür

Silifke’de düzenlenen ve 30 bin kişiyi Demokrasi mitinginde bir alanda toplayan ve büyük emek veren Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan takdir ve teşekkür aldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Şehir Stadından başlayarak bütün siyasi partililer ve temsilcileri,  Mersin Milletvekilleri,  büyükşehir belediye başkanı, Silifke Belediye Başkanı, muhtarlar, oda temsilcileri, kooperatif üyeleri, köyden gelen vatandaşlar, yayladan gelen, tatilini yarıda bırakan, çocuğunu yanına alan, hasta yatağından kalkan, tekerlekli sandalyesiyle birlikte eline bayrağı alıp demokrasi yürüyüşüne katılan tüm Silifkelileri bir araya getiren Demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi.

 Yaklaşık 30 bin Silifkeli caddeleri doldurdu taştı. Anıt meydanındaki alana sığmayan Silifkeli Atatürk Caddesi üzerinde saatlerce Demokrasi nöbetinde bayraklar ellerinde  ‘Darbeye Hayır’ dedi.

Silifke Kaymakamlığının öncülüğünde hazırlanan ve tüm partilerin gönülden desteklediği demokrasi mitingindeki coşkuyu ve kalabalığı gören Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, demokrasi yürüyüşünde öncelikle büyük emeği olan ilçe Kaymakamı Şevket Cinbir ve bütün siyasi partilerin temsilcilerini ve siz değerli Silifkelilere teşekkür ediyorum. Hiç kimse bizlerin birliğini bozamayacak. Allahın izniyle buna hiçbirimiz izin vermedik vermeyeceğiz” dedi.

Bakan Elvan Kaymakam Cinbir tarafından kendisine hediye edilen plaketi alarak bir kez daha teşekkür etti.

 

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36