Başkan Altunok Yine Zirvede

Başkan Altunok Yine Zirvede

Başkan Altunok Yine Zirvede

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ‘2021’in En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ anketinin sonuçları açıklandı. Ankete göre Türkiye’nin en başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları arasında yüzde 56,5 oy ile Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok 6. oldu.

ORC Araştırma Şirketi tarafından 30 büyükşehirde, 02-21 Aralık tarihleri arasında 100 bin nüfusun üzerindeki tüm ilçelerde toplam 12 bin 760 katılımcı ile yüz yüze anket ve CATI yöntemi ile gerçekleştirilen ‘2021’in En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ anketinin sonuçları açıklandı. Ankete göre yüzde 56,5 oy alan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 6. sırada yer aldı.

Türkiye genelinde 6. sırada yer alarak yaptığı başarılı çalışmalarla ilk 10’a giren Silifke Belediye Başkanı Altunok, birçok araştırma şirketinin verilerine göre de listenin üst sıralarına girmeyi başarmıştı. Katılımcıların Park-Bahçe, Yeşil Alan, Çevre Temizliği, Halkla İlişkiler gibi birçok belediye hizmeti ile ilgili ayrı ayrı kanaatleri alınırken, 2021 yılının tamamını değerlendirdiklerinde ‘Belediye Başkanınızı başarılı buluyor musunuz?’ sorusuna cevap vermişlerdi. 02-21 Aralık 2021 tarihleri arasında yüz yüze ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen ankete göre Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok 56,5’lik oy ile partisi MHP’nin gururu olmaya devam etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79