Başkan Günel, Üzüm ve Badem Üreticilerini Ziyaret Etti

Başkan Günel, Üzüm ve Badem Üreticilerini Ziyaret Etti

Başkan Günel, Üzüm ve Badem Üreticilerini Ziyaret Etti



Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, üzüm bağına giderek üzüm üreticileri ile bir araya geldi.

Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, üzüm ve badem üreticilerini çalışma alanlarında ziyaret ederek, üzüm kesti ve badem topladı. 

"Emekten Yanayız"

Üreticinin yanında olduklarını kaydeden Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel, "Gülnar’da üretim yapan, bu üretimde emeği geçen herkesle bir arada olmaya gayret ediyoruz. Çünkü biz bu ilçenin toprağına, havasına, suyuna bağlıyız. Tüm derdimiz bu topraklardaki verimi, bereketi artırmak, üreticimize destek sağlamak. Bu nedenle üzüm ve badem üreticilerimizle bir araya geldik. Üzüm, badem üreticilerimizle birlikte bağda üzüm kestik, badem topladık ve hasbihal ettik. Onların istek ve taleplerini dinledik. Üreten, emekten yana olan herkesin biz de yanındayız. Allah bereketimizi daim etsin" dedi.
Üzüm ve badem üreticilerimiz ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkürlerini sundular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36