Başkan Kadıoğlu,"Silifke için Birlik beraberlik içinde çalışacağız"

Başkan Kadıoğlu,"Silifke için Birlik beraberlik içinde çalışacağız"

Başkan Kadıoğlu,"Silifke için Birlik beraberlik içinde çalışacağız"

 Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu, Yürütme Kurulu Üyeleri Ali Kalın ve Feti Çetin ile birlikte MHP İlçe Başkanlığını, AK Parti İlçe Başkanlığını, CHP İlçe Başkanlığını ve İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Silifke Kent Konseyi  Yürütme Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay'ı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt'u, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Bünyamin Uçar'ı ve İYİ Parti İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim'i makamlarında ziyaret etti.

Silifke için birlik beraberlik içerisinde proje çalışmalarında işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu,"Silifke'nin tanıtımı ve kalkınması ile ilgili projelerle ilçemizin marka kent olmasında ilçemizin tüm sosyal paydaşları olarak işbirliği içerisinde olma konusunda İlçe Parti Başkanlarını ziyaret ettik.  İlçe Başkanlarımızla birlik beraberlik içinde çalışacağız. İlçe Başkanlarımıza nazik karşılamaları için çok teşekkür ediyorum.

Siyasi partilerin ilçe başkanları da Silifke'nin ortak paydaları için her zaman  Silifke Kent Konseyi'ne destek vereceklerini belirtirlerken, Silifke Kent Konseyi Üyelerine ziyaretler için teşekkür ettiler.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36