Başkan Kaynar, "Devletimizin yanındayız ve destekçisiyiz"

Başkan Kaynar, "Devletimizin yanındayız ve destekçisiyiz"

Başkan Kaynar, "Devletimizin yanındayız ve destekçisiyiz"
 Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri çerçevesinde bazı fırsatçıların temizlik, gıda ve ihtiyaç malzemelerinde uyguladığı fahiş fiyat uygulaması hakkında disiplin mekanizmalarının çalıştırılacağını ve ceza uygulanacağını bildirdi.

Kaynar, yaptığı yazılı açıklamada, her zorlukta millet ve devlet olarak seferber olduklarını ve tüm zorlukların üstesinden gelmesini bildiklerini aktardı.

Devletin atmış olduğu adımları izlediklerini ve desteklediklerini belirten Kaynar, şunları kaydetti, "Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte, Çin'de ortaya çıkan  ve hızla tüm dünyaya yayılan Covid19 Korona Virüsü, ne yazık ki ülkemizde de görüldü ve Devletimiz hızla etkin önlemler aldı. Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu ve Ticaret Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer bakanlıklar süreci en iyi şekilde yönetmektedirler. Biz, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşecek her türlü göreve hazır olduğumuzu da beyan ve taahhüt ederiz. Ülke olarak bu süreçten esnafından, tacirine, sanayicisinden kurum ve kuruluşlarına kadar hepimizin zarar görmeden çıkabilmesi samimi çabalarla mümkün olacaktır. Gün, krizi fırsata çevirme günü değildir. Gün, birlik ve beraber olma günüdür. Biz, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm dünyada yaşanmakta olan Korana Virüs salgınını fırsat görüp de ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamız disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksız fiyat artışına tenezzül eden firmalara, mevzuatlarda hükmedildiği haliyle hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyuruyoruz.  Bu kritik süreçte fırsatçılık yapan firmaların odamıza ihbar edilmesi önem arz etmektedir. Basiretli, dürüst firmalarımızı çürüklerden ayıracak olan bu sınavda ayrı gayrı yoktur. Mesele insandır ve insana dair, yaşama dair bu hususta vicdani olmayan bu türden fiillere tahammül edemeyiz. Herkes bilmeli ki vatandaşlarımızı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36