Başkan Kaynar’dan Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Kaynar’dan Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Kaynar’dan Kadınlar Günü Mesajı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kaynar yayımladığı mesajda ,’’ 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Dünyamıza anlam katan, üretken, sevgi ve şefkat dolu kadınlarımız; hayatımızın her anında vardır. Aile ve iş yaşamımız boyunca, iyi ve zor günde; her zaman her yerde varlıklarını hissettiren kadınlarımıza minnettarız.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Dünyamıza anlam katan, üretken, sevgi ve şefkat dolu kadınlarımız; hayatımızın her anında vardır. Aile ve iş yaşamımız boyunca, iyi ve zor günde; her zaman her yerde varlıklarını hissettiren kadınlarımıza minnettarız. “Cennet anaların ayaklarının altındadır” öğüdü veren inancımız gereği, kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyor, barış, sevgi ve başarılarla dolu bir dünya diliyorum.’’


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36