BAŞKAN KOCAMAZ, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

BAŞKAN KOCAMAZ, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

BAŞKAN KOCAMAZ, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Kocamaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dualarla, birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayından sonra, özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha kavuştuk.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu kaos ortamı, her gün gelen şehit haberleri, masum insanlara yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırıları ile buruk bir Ramazan ayı yaşadık. Ramazan Bayramı’nı da millet olarak yaşadığımız bu üzücü olayların acısını yüreklerimizin en derinlerinde hissederek geçireceğiz. 

Her şeye rağmen yaralarımızı sararak, millet olarak aynı çatı altında barış ve huzur içinde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu tekrar hatırladık. Ülke olarak kenetlenmenin önemini, millet olarak sabrın, hoşgörünün en güzel çözüm olduğunu anladık.

Ramazan ayı boyunca bizleri aynı çatı altında birleştiren, birlik ve beraberlik, paylaşma ve hoşgörünün hakim olduğu iftar sofralarımızı, tüm ilçelerimizde heyecanla kurduk. Ramazan etkinliklerimizde Ramazan ayının maneviyatını hemşehrilerimizle hep birlikte yaşadık. İftarı beklerken sabretmenin ve birbirimize hoşgörü ile yaklaşmanın ne kadar değerli olduğunu idrak ettik. Bu rahmet ayında paylaştıkça millet olarak daha da güçlendiğimizi gördük.

Bayramlar anlayabilene huzur, idrak edebilene birliktelik, görebilene kardeşliktir.

Her zaman olduğu gibi bu bayram da sadece ülkemizde yaşayanlar için değil, dünyanın neresinde olursa olsun, dil, din, ırk ayırt etmeksizin terörle, açlıkla, sefaletle baş başa kalan insanlara yardım eli uzatmanın en büyük insanlık görevi olduğunu unutmayalım.

Bu düşüncelerle, başta ülkemiz olmak üzere Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daim olduğu, hep birlikte huzur, refah ve güzellik dolu bir bayram temenni ediyorum.”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36