BAŞKAN KOCAMAZ, “İTFAİYECİLİK, BİRÇOK RİSKİ BERABERİNDE TAŞIYAN BİR MESLEKTİR”

BAŞKAN KOCAMAZ, “İTFAİYECİLİK, BİRÇOK RİSKİ BERABERİNDE TAŞIYAN BİR MESLEKTİR”

BAŞKAN KOCAMAZ, “İTFAİYECİLİK, BİRÇOK RİSKİ BERABERİNDE TAŞIYAN BİR MESLEKTİR”

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “İtfaiye Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kocamaz, mesajında şunları söyledi: “İtfaiye Teşkilatı, Belediyemizin en önemli kuruluşlarından biridir. Halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden itfaiye teşkilatımız, bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak, canla başla çalışmaktadırlar.

Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup, büyük sorumluluklar getirmektedir.

Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanları, tüm risklere rağmen kuruluş amacını; ‘karşılıksız yardım’ anlayışından alarak, başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getirmektedirler.

Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz, bayram-tatil demeden, fedakâr bir şekilde görev yapan itfaiye teşkilatına; göstermiş oldukları olağanüstü gayretten ötürü teşekkür eder, "Bir can olsun kurtarabilir miyiz?" inancıyla yangın ve doğal afetle mücadelede, ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36