Başkan Kocamaz, ‘Mersin’e Hep Beraber Sahip Çıkalım’

Başkan Kocamaz, ‘Mersin’e Hep Beraber Sahip Çıkalım’

Başkan Kocamaz, ‘Mersin’e Hep Beraber Sahip Çıkalım’

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2017 dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gala yemeğine katıldı.

İstanbul Florya sahilinde düzenlenen gala yemeğine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altınsu, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, Prof. Dr. Ayşe Çalık Ross, ilçe belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, dernek temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yemekte yaptığı konuşmada Mersin’in farklı birçok değeri ve kültürü barındıran bir şehir olduğunun ve Mersin’i daha yaşanılır bir kent haline getirmek için herkesin sorumluluk sahibi olması gerektiğinin altını çizdi.

Mersin’in tarih boyunca birçok farklı kültüre ev sahipliği yaptığını ifade eden Başkan Kocamaz, “Mersin gerçekten güzel bir şehir. Bizler de Mersinli olmaktan Mersin’de bir arada yaşamaktan çok büyük onur duyuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bu ülkede birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak mecburiyetindeyiz. İnançlarımız, dünyaya bakış açımız, farklı olabilir ama aynı ay yıldızlı bayrağın altında hep birlikte yaşıyoruz. Biz Mersin’de bu güne kadar demografik yapımız karışık olmasına rağmen bu birlikteliği gösterdik. Sadece dirilerimiz değil atalarımız da aynı mezarlıkta yatıyor” dedi.

Mersin’i hak ettiği yere getirebilmek adına kentin tüm paydaşları ile beraber el birliğiyle çalıştıklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin’i el ve gönül birliği içerisinde bir yerlere getirmenin gayretini gösteriyoruz. Hedeflediğimiz Mersin’i bugün yaşayamıyoruz ama bizden sonraki nesillere bir borcumuz var. En azından onların layık olduğu Mersin’i onlara vermek hepimizin boynunun borcu. Halkımız, meclis üyeleri, muhtarlar, ilçe belediye başkanlarımızla Mersin’in ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyoruz. Biz Mersinliler olarak et ve tırnak gibiyiz. Birbirimize sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Mersin’e hep birlikte sahip çıkalım. Mersin biziz, biz Mersiniz…” şeklinde konuştu.

Gala yemeğinde Başkan Kocamaz’ın doğum günü de kutlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gala yemeğinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yaş günü de kutlandı. Sürpriz doğum günü kutlamasında doğum günü pastasını kesen Başkan Kocamaz, böyle bir kutlama beklemediğini ifade ederek, “Arkadaşlarımız doğum günümüz için düşünmüş, böyle bir sürpriz yapmışlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Doğum günümü sizlerle kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Gece sonunda Başkan Kocamaz’a hediyesini Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanları adına Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79