Başkan Kurt'tan İlçe Kongresine Davet

Başkan Kurt'tan İlçe Kongresine Davet

Başkan Kurt'tan  İlçe Kongresine Davet
 Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Av. Mehmet Emin Kurt, 21 Mart Cumartesi Günü Silifke Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan kongreye tüm halkı davet etti.

Başkan  Kurt, Gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde bütün siyasi partileri ve halkı  yapacakları kongreye davet ettiklerini ve hizmet kervanının yürümesi için destek beklediğini söyledi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ile bir süre sohbet ederek yapılacak kongre hakkında bilgi veren Başkan Kurt, "Bizler hizmet kervanının yürümesi için sorumluluk alan gençler olarak ülkemiz ve ilçemiz için gece gündüz çalışmaktayız. Ben ve yönetim kurulu üyelerim bu süreçte özverili bir çalışma gerçekleştirmektedir. Silifke’mizi ortak akılla hizmet etmek için partimizin kuruluşundan bu yana gerek başkanlık ve yönetimlerinde görev alan gerekse partimizin diğer kademelerinde görev alan tüm büyüklerimizle sık sık bir araya geldik ve gelmeye devam edeceğiz" dedi.

aynı zamanda partisinin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini de yürüten Başkan Kurt, "tek amacımız tek gayemiz var oda memleketimiz. İstiyoruz ki birlik olalım. Birlikten güç doğar. Bütün siyasi partilerin tek amacı memlekete hizmet etmek diye düşünüyorum bu nedenle partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek kongremize davet edeceğiz desteklerini bekleyeceğiz. Biz bu memleketin evlatlarıyız gelin bir alalım birlik olalım, hizmete hep birlikte imza atalım" dedi.

Başkan Kurt 21 Mart Cumartesi Günü Silifke Kapalı Spor Salonunda yapacak olan kongreye tüm halkı davet etti.

 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ceylan Kaçar ise, çıkılan hizmet yolunda başarılar dileğinde bulundu. Gençlerin siyasette önlerde olmasının yarınlar için umut verici olduğunu ve kongrede başarı dileğinde bulundu.

Yönetim kurulu ile birlikte ziyarette bulunan Başkan Kurt'la ziyaretin ardından toplu fotoğraf çektirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36