BAŞKAN SEÇER, “İYİ BİR YÖNETİM VE AKILCI BAKIŞ AÇISI İLE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

BAŞKAN SEÇER, “İYİ BİR YÖNETİM VE AKILCI BAKIŞ AÇISI İLE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

BAŞKAN SEÇER, “İYİ BİR YÖNETİM VE AKILCI BAKIŞ AÇISI İLE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Anamur’lu muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi gören muhtarlar ile her fırsatta bir araya gelen ve sorunlarını bire bir dinleyen Başkan Seçer, Anamurlu muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi.

“İyi bir yönetim, akılcı bakış açısı ve teknolojiyle çok güzel işler yapacağız”

Toplumun sorunları ile yakından ilgilenen ve önemli bir dinamik olan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda Başkan Seçer, “Göreve yeni başladım ama açıkçası bölgeye hiç yabancılık çekmiyorum. Konulara yabancı olmadığım için Anamur’dan Tarsus’a kadar, Çamlıyayla’dan Mut’a, Gülnar’a kadar birçok noktadaki sorunları bildiğim için koltuğa oturduğumdan itibaren görevimi yadırgamadan yaptım” dedi.

Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bir belediye olduğunu ve kaynakları akıllı kullanarak hem Mersin’de hem de Anamur’da çok güzel işlere imza atacaklarını ifade etti.

Anamur’un var olan belli başlı sorunlarını +iyi bildiklerini ve çözüme kavuşturmak için en kısa sürede gerekli adımları atacaklarını ifade ederek sözlerini sürdüren Seçer, “Anamur merkeze en uzak ilçemiz. Biz bu uzaklığı bahane edip hizmetlerde aksama yapmayacağız. İyi bir yönetim şeması, akılcı bakış açısı ve teknolojiyle çok güzel işler yapacağız” diye belirtti.

“Güçlü bir belediyeyiz. Kaynakları en akılcı şekilde kullanarak sizlere hizmet olarak yansıtacağız”

Büyükşehir Belediyesinin borçları olduğunu söyleyen Başkan Seçer, bunları en kısa sürede aşacaklarını ifade ederek, “Geçmiş dönemde kalan mevcut borçlar ve mecliste borçlanma yetkisinin verilmemesi nedeniyle geçici bir sorun yaşıyoruz ama süratle bunu aşacağız.  Çok güzel hizmetler olacak. Amacım belli herkes rahat olsun. Bana oy vermişsiniz vermemişsiniz inanın bunu hiç konu etmiyorum. Biz güçlü bir belediyeyiz. Amacımız hizmet etmek ve kaynakları en akılcı şekilde kullanarak sizlere hizmet olarak yansıtmak” şeklinde konuştu.

“100 günlük planlarımız birçoğunu ilk 45 günde hayata geçirdik”

Seçer konuşmasında Anamur’un köy yolu, su, kanalizasyon, otopark, sulama borusu ve hal tesisi gibi önemli konularda hizmet beklediğini, beklediği hizmeti de yapılacak plan dâhilinde en kısa sürede alacağını ifade etti.

Başkan Seçer seçim dönemi sözünü verdiği ulaşım ve su fiyatlarında indirimi göreve gelir gelmez hayata geçirdiklerini ve yine sözünü verdikleri esnaf masası, kariyer ofisi ve Mersin Yatırımcı, Girişimci Danışma Merkezi için de süratle çalışmalarını sürdürdüklerini iletti. Seçer sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bunlar önemli çalışmalar. Biz bunları 45 günde yaptık. Seçim bildirgemizde ne yazıyorsa onları yavaş yavaş yapmaya başlıyoruz. Beş yıl dolu dolu hizmet olacak. Parayı buldukça, borçtan hiç korkmadan hizmet edeceğim”

Başkan Seçer konuşmasının ardından muhtarların mahallelerinde var olan sorunlarını dinledi.  Kendisine grup yolu, sulama borusu, içme suyu gibi eksiklerini ileten muhtarlara müsterih olmalarını söyleyen Seçer, sorunların bir an önce çözümü için ilgili yetkililere talimat verdi. Toplantı Başkan Seçer’in tüm katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından son buldu.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79