Başkan Tollu, “Sanata ve Sanatçıya Daima Destek Olacağız”

Erdemli Belediyesi bünyesinde bulunan Türkülerin Dansı topluluğu, kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Tollu, “Sanata ve Sanatçıya Daima Destek Olacağız”

Müzikleri, besteci-aranjör Taner Demiralp ve Necmi Kıran tarafından, seslendirmesi ise Erol Eren tarafından yapılan topluluğun genel sanat yönetmenliğini gerçekleştiren Zekai Erdemir,  topluluğa verdiği desteklerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti.

Kültürel değerlerin genç nesillere aktarılmasını ve kitlelere ulaşmasını amaçlayan Erdemli Belediyesi Türkülerin Dansı topluluğu, çalışmalarını ulusal boyuta taşımaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Aralık ayında Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gala gösteriminden sonra kahvaltı programı ile Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile biraraya geldi.

Erdemli Belediyesi, alt yapıdan sanata, eğitimden sağlığa, kültürden bilime her alanda yatırım yapmaya devam ediyor. İlçeye birçok alanda hizmet veren Belediye, çocukların ve gençlerin eğitimi noktasında kreş ve lise-ortaokul eğitime destek kursları ile de hizmetlerini sürdürüyor. Bu faaliyetlerin yanında sosyal alanlar oluşturarak da gençleri destekleyen Erdemli Belediyesi, ilçeyi sanat başkenti konumuna ulaştırmak adına büyük bir çaba gösteriyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kültür Merkezi’nde eğitimlerini gerçekleştiren Türkülerin Dansı topluluğunun ilçe gençleri ve çocuklarını kötü alışkanlıklardan koruyarak, onları sanata yönelttiğini ve bu yolda yaptıkları çalışmaların faydasını gördüklerini söyledi. Topluluğa başarılarının devamını dileyen Başkan Tollu, emeklerinden dolayı hem öğrencilere hem de Zekai Erdemir’e teşekkürlerini iletti. Eğitimin sadece okulda olamayacağını bildiren Başkan Tollu, gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sunmak için sosyal alanda da çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Programda konuşma yapan Genel Sanat Yönetmeni Zekai Erdemir ise, verdikleri desteklerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür etti.

Sezon boyunca yoğun bir çalışma yürüttüklerini bildiren Erdemir, önemli bir noktaya ulaştıklarını vurgulayarak, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36