Başkan Turgut, Atatürk Caddesi esnafıyla buluştu

Başkan Turgut, Atatürk Caddesi esnafıyla buluştu

Başkan Turgut, Atatürk Caddesi esnafıyla buluştu

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yoğun iş temposundan vakit ayırarak sık sık vatandaşlarla birlikte olmaya devam ediyor. Atatürk Caddesinde esnafları işyerlerinde ziyaret eden Başkan Turgut, Silifke Belediyesi olarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Taşucu, Atakent, Atayurt ve diğer mahallelerde esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarla da birlikte olmaya özen gösteriyor. Esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini dinleyen Turgut’a geziler esnasında Başkan Yardımcısı Ömer Savar’da eşlik etti.

ÇARŞI ESNAFLARINDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Çarşı esnafı İlçede son iki yılda gözle görülür bir kentleşmenin oluştuğunu ve yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler. Özellikle şehrin yeni oluşan mahallelerinde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını kent merkezindeki çalışmalarla paralel yürütülerek denge sağlanmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden esnaflar, “Çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Projelerin bir bir hayata geçirilmeye başlamış olması seçim öncesi vaatlerin fazlası ile yerine getirildiğinin bir göstergesidir. Üstelik yapılan hizmetler günü kurtarmak adına değil, İlçemizin gelecek yapılanmasını oluşturacak nitelikte. Bu çalışmalar önümüzdeki günlerde Silifke’yi çok farklı bir noktaya taşıyacakmış gibi görünüyor. Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

“Ortak akılla kentimizi yönetmek için çaba sarf ediyoruz” diye konuşarak esnaf ziyaretlerine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Halkımızdan gelen taleplere kulak vererek çalışma yapıyoruz. Önemli olan şehrin ekonomisini canlandırabilmek, şehrin geleceğine ışık tutacak adımları şimdiden atabilmek. Şehrimize olan canlılığı ve inancımızı tekrar kazanmalıyız. Silifke Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar, şehrimize gelen ve özellikle yöre halkımızın tarafından beğeni ile karşılanıyor. Kalıcı ve modern hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79