Başkan Turgut, “Bergkamen heyetine teşekkür ediyoruz”

Başkan Turgut, “Bergkamen heyetine teşekkür ediyoruz”

Başkan Turgut, “Bergkamen heyetine teşekkür ediyoruz”

 

Bu yıl 20-25 Mayıs tarihleri arasında 44.sü kutlanmakta olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinliklerine katılmak üzere ilçeye gelen Almanya-Bergkamen Belediye Başkanı Ronald Schaefer ve heyeti, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Silifke Müzik ve Folklor Festivaline katılımlarından dolayı kardeş şehir heyetine teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festivalimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Kardeş şehir olarak açmış olduğunuz stant ve ikramlarınızla ayrı bir renk kattınız. Katılımlarınızdan ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Almanya Bergkamen Belediye Başkanı Ronald Schaefer ise, “Belediye Başkanımız ve Bergkamen halkının selam ve sevgilerini getirdik. Bu yıl festivaliniz gerçekten muhteşem oldu. Yerli ve yabancı ülkelerden çok sayıda halk oyunları gelmesi, yöresel oyunları ve dans gösterileri yapması güzel bir hava kattı.

Bergkamen kardeş şehir olarak Silifke festivaline katılmaktan ve sizlerle bir arada olmaktan son derece büyük mutluluk duyduk. Bizleri güzel bir şekilde ağırladınız. Emeğiniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yapılan ziyaret konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve Almanya-Bergkamen Belediye Başkanı Ronald Schaefer, karşılıklı olarak birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36