Başkan Turgut, Çalışmaları yerinde inceledi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Akdere ve Işıklı Mahallesinde yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Başkan Turgut, Çalışmaları yerinde inceledi

"Her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz"

Belediye Başkan yardımcısı ve teknik personellerle birlikte bölgede yaptığı incelemelerde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bölgeye hizmet vermek için tüm imkânların seferber edildiğini söyledi.

Akdere Mahalle merkezine kazandırılan parkta incelemelerde bulunarak vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Turgut, eksikliklerin bir bir yerine getirileceğini kaydetti. Vatandaşlar, “Mahallemiz önceki dönemlerde belde belediye olmasına rağmen bu kadar hizmet alamıyordu. Yeni yasa sıkıntılı olmasına rağmen mahallemize güzel hizmetler getirdiniz. Özellikle mahalle merkezimize kazandırdığınız park ve mahalle içi yollarımızın yapılması bizleri mutlu etti. Eksik kalan yollarımızın da yapılmasını istiyoruz. Başkanımız ve ekibinin çalışmalarından dolayı oldukça memnunuz. Mahalle sakinlerimiz adına getirdiği hizmetler adına Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede diğer eksikliklerde giderilir” diye konuştular.

Akdere Mahalle Muhtarı Arif Kurt ise Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un ayrımcılık yapmadan her mahalleye eşit hizmet ettiğini belirterek, “Kendisinden ve çalışmalarından dolayı biz çok memnunuz. Kendisiyle istediğimiz zaman görüşebiliyoruz. Sorun ve sıkıntılarımızı aktarabiliyoruz. Yapılan hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“SİLİFKE BELEDİYESİ OLARAK SORUMLULUĞUMUZDA OLAN GÖREVLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise ilçeye bağlı 88 mahalledeki sorunların giderilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti. Turgut, “İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve İlçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğumuzda olan hizmetleri tek tek yerine getiriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyor, onların istek ve sıkıntılarını da zaman zaman dinliyoruz.

Köylerden mahalleye dönüşen bu bölgelerimize hizmet gelme noktasında kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Hizmetlerimiz kesinlikle gelecektir. Gelmekle kalmayıp verdiğimiz bu hizmetler bunlarla sınırlı kalmayıp, mahallelerimizin tek tek sosyal yaşam alanlarına kavuşmasını sağlayacağız. Bu yıl 100 kilometreyi bulan bir asfalt çalışması yaptık. 200 km civarında stabilize yol yaparak 60 km’ye yakında yeni yol açtık. İmkânlarımız ve kaynaklarımız ölçüsünde vatandaşımıza en kaliteli hizmetleri sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36