Başkan Turgut, ‘Çalışmalarımız devam ediyor’

Başkan Turgut, ‘Çalışmalarımız devam ediyor’

Başkan Turgut, ‘Çalışmalarımız devam ediyor’

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çatak Mahallesinde yaşanan sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulunarak, ‘Diğer kurumlarla beraber yürüttüğümüz bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun’ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve beraberinde ki Başkan Yardımcısı Cengiz Gümüş, sel afeti yaşanan Çatak Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

‘HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ’

Başkan Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak yaşanan felaketi sonrasında yaraların sarılması noktasında elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Diğer kurumlarla birlikte mahalle merkezi başta olmak üzere selden zarar gören bütün noktalarda çalışmalar yürütüyoruz.

Ekiplerimiz bir taraftan yollar açarken diğer taraftan da şarampollerin temizliğini, köprülerin bakım ve onarımını ve yolların ulaşıma açılma işlemini gerçekleştiriyor. Bizler her zaman sizlerin yanında ve yardımınıza koşmaya devam edeceğiz. Tüm mahalle halkımıza geçmiş olsun. Allah bir daha böyle felaketlerle bizi karşı karşıya bırakmasın” dedi.

MUHTAR HALİL ATEŞ’TEN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerinden ve yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden Çatak Mahalle Muhtarı Halil Ateş, ‘Çatak Mahallemizde ilk defa böyle bir sel felaketiyle karşı karşıya kaldık. Şiddetli yağış mahallemizde büyük hasarlara neden oldu. Birçok evimizin zarar görmesi yanında yollarımız kapandı, tarım alanlarımızda ve derelerde taşkınlar yaşandı. Bu afette can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Bizleri ziyaret eden ve sel zamanında da Çatak halkının yardımına koşan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36