Başkan Turgut'dan Kamyoncular Kooperatifine ziyaret

Başkan Turgut'dan Kamyoncular Kooperatifine ziyaret

Başkan Turgut'dan Kamyoncular Kooperatifine ziyaret

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ederek esnafın, talep ve sıkıntılarını dinleyip, belediye tarafından kamyon garajında yürütülen çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut,S.S. Silifke Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selçuk Sar ve kamyoncu esnafına ziyarette bulundu.

‘ZİYARETLERİNİZ BİZLERİ MUTLU EDİYOR’

Başkan Turgut ve ekibinin kamyoncular kooperatifine gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuk Sarı, ‘Başkanım; hizmetlerinizden ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Kamyoncu esnafı olarak bizleri ara ara gelerek hal hatır sormanız ve ziyaret etmeniz gerçekten mutlu ediyor.

Yaşadığımız sıkıntılarımızı ve taleplerimizi direk sizlere anlatabiliyor ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunabiliyoruz. Kooperatifimiz garajına yaptığınız hizmetler içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Şahsım ve esnafım bu konuda size ve ekibinize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizde sizleri mahcup etmemek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerin yanındayız" dedi.

‘HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’

Kooperatif yönetimi ve kamyoncu esnafına desteklerinin süreceğini söyleyen Başkan Mustafa Turgut, "Biz sizler tarafından bizlere verilen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadarda ilçemizde yaşayan herkese destek oluyoruz. Rutin belediye hizmetlerimizin yanında her kesimden vatandaşımızın taleplerini tek tek dinliyor, ev ve mahalle ziyaretlerimizi gece gündüz sürdürüyoruz. Siz bize taleplerinizi bildirdiniz bizde bu konuda elimizden geldiği kadar bir şeyler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu ilçe hepimizin, siz varsanız biz varız" diye konuştu. Daha sonra kamyoncu esnafı ile yakından ilgilenerek taleplerini dinleyen Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelerinde yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79