Başkan Turgut, Fen İşleri personeliyle bir araya geldi

Başkan Turgut, Fen İşleri personeliyle bir araya geldi

Başkan Turgut, Fen İşleri personeliyle bir araya geldi

 

Belediye Başkanı ve CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut ile CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Sizlerin başarısı belediyemizin başarısıdır. Özverili çalışmalarınızla belediyemiz her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz’ dedi.

Silifke’ye personelleriyle birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimizi hak ettiği duruma emin adımlarla taşımaya devam ediyoruz. Yürüttüğümüz tüm çalışmaları, halkımızın istekleri doğrultusunda ve şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmaktır. Hiçbir mahallemiz ve sokağımız hizmetten yoksun bırakılmayacak. Halkımızın yapılan hizmetlere sahip çıkması, ilçemize sosyal belediyeciliğin getirilmesi açısından sevindirici bir olay. Bir istek ve şikâyetinizde Başkanlık makamının kapısı vatandaşlarımıza açık olduğu kadar sizler içinde sonuna kadar açıktır. Bizler kurum olarak bir aile ve bir ekibiz. Birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü, birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Siz değerli personelimizin azimli ve gayretli çalışması sayesinde Silifke'mizi daha yaşanılası bir ilçe yapacağız" dedi.

GÖKÇEL, ‘EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK’

Her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduğunu ifade eden CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, ‘Geleceğe hızla yürüyen Silifke’mizin sizin gibi emekçi kardeşlerimizle daha da gelişmesi, güzelleşmesi ve daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için hep birlikte ileriye doğru yürüdük ve yürümeye devam ediyoruz. Takımın aklı, hiç kuşkusuz takımda ki bireylerin aklından daha büyüktür. Çünkü siz Silifke Belediyesi ekibi olarak büyük bir ailesiniz. Bu ailenin bireylerinin her birinin ayrı ayrı fikirleri var. Başarı için planlı çalışma, maddi imkân ve nitelikli insan gereklidir. Fakat tüm bunların yanında en önemlisi ise ekip ruhudur. Ekip ruhu yoksa başarıdan bahsetmenin mümkün olmadığını düşünüyorum. Hepinizi en içten duygularla selamlıyorum”

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79