Başkan Turgut, moral verdi

Başkan Turgut’tan Ayşen teyzeye anlamlı ziyaret.

Başkan Turgut, moral verdi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Burunucu Mahallesi’nde ikamet eden Osteosarkom hastası 56 yaşındaki Ayşen Özen teyzeye anlamlı bir ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mersin Devlet Hastanesi’nde tedavisini sürdüren Ayşen Özen’e geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ayşen teyze gerçekten hastalığını yenen ve bu tedavi sürecinde örnek olabilecek bir insan. Kendisini bu azminden ve gayretinden dolayı tebrik ediyorum. İmkânlarımız elverdiğince mahallelerimizde, kırsal bölgelerdeki köylerimizde hastalarımıza, yaşlılarımıza ziyaretler yapıyor, onların yardımlarına koşuyoruz. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayşen Özen, “Başkanım evimde ziyaret etmeniz beni gerçekten çok duygulandırdı ve mutlu etti. Doktor iken gerek yapmış olduğunuz tedavilerinizle gerekse vatandaşlarımıza göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı herkesin takdirini kazandınız. Belediyecilik alanında da güzel hizmetler yapıyorsunuz. Silifke’miz her geçen gün değişiyor ve güzelleşiyor. Bizleri yalnız bırakmayarak bizlerin her zaman yanında olduğunuzu hissettirmeniz çok güzel bir duygu. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır” diye konuştu.  


Anahtar Kelimeler:
Başkan Turgut Moral Verdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36