Başkan Turgut, “Silifke’mize birincilikler yakışır”

Başkan Turgut, “Silifke’mize birincilikler yakışır”

Başkan Turgut, “Silifke’mize birincilikler yakışır”


Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, göreve geldiği günden buyana Silifke Belediyesi Halk Oyunları Grubunun Mersin İl birincisi olduğunu şimdi de Medcem Silifke Belediyesporun Süper Amatör Kümede Mersin İl birincisi olduğunu açıkladı.

2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu olan ve Bölgesel Amatör Lige çıkan Medcem Silifke Belediyespor, şampiyonluğunu Silifke Şehir Stadında taraftarlarıyla birlikte kutladı. Medcem Silifke Belediyesporlu teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden, Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, “Takımımız Mersin Süper Amatör Küme maçlarında başarılı maçlar çıkararak şampiyon oldu. Profesyonel spor tarihinde 27 yıl sonra bir ilki yaşadık. İlçemizin futbol alanında yükselişine tanık olmanın ayrıca bir gururunu yaşadık. Takımımız, hepimizin yüzünü güldürdü. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya, ilçemizin bu alanda yükselişine destek olmaya devam edeceğiz. Silifke, halkıyla ve takımıyla profesyonel ligi hak ediyor. Bu sene Bölgesel Amatör Ligde hedefimiz şampiyonluk olacak. Seneye iyi bir kadro kuracağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Bölgesel Amatör Ligden, 3.lige çıkacağız. Bilindiği gibi göreve geldiğimiz günden bu yana Halkoyunları Grubumuzu Türkiye çapındaki yarışmalara göndererek, Mersin genelinde il birincisi yapmıştık. Şimdide Belediye sporumuzu il birincisi yaparak Silifke’yi şampiyonlukların ve birinciliklerin şehri yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel memleketimiz her şeyin en iyisini ve en güzel hizmetleri hak ediyor. Şampiyonluk şehrimize, halkımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36