Başkan Turgut, Taşucu esnafını ziyaret etti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahallesinde esnafları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Başkan Turgut, 2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Turgut, Taşucu esnafını ziyaret etti

Mahalle gezilerinin yanı sıra esnafları da ziyaret ederek, çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mahallenin ihtiyaç duyulan eksikliklerini de yerinde inceledi.

Esnafların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek, belediyenin çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendiren Turgut, “Sık sık esnafımızın çayını içerek, onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz. Ama yoğun çalışma temposu içinde çoğu zaman bu niyetimizi gerçekleştiremiyoruz. Fırsat buldukça bu küçük gezilerimizi tekrar edeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, hızlı çözüm üretme niyetindeyiz.

Mahallelerimize yaptığımız hizmetler artarak devam edecektir. Burada zaten bizlerle sürekli istişare halinde bulunan genç ve çalışkan bir mahalle muhtarımız Mehmet Köylü var. Herhangi bir talep veya sıkıntı olduğunda bize direk olarak iletiyor. Sizlerde günün her saatinde arayabilir, talep veya sıkıntılarınızı iletebilirsiniz ’dedi.

ESNAFLARIN SORULARINI YANITLADI

Esnafın en çok merak ettiği konular olan alt yapı, içme suyu, atık su gibi sıkıntılar hakkında bilgi veren Turgut, “Büyükşehir yasasıyla birlikte bazı görevler bizim bazı görevler ise Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğuna geçti. Alt yapı, kanalizasyon, içme suyu ve atık su gibi bütün sorunlarımız Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Silifke Belediyesinin sorumluluğunda olan sorunları ise mahalle mahalle oluşturduğumuz yetkili personellerimiz aracılığıyla çözüme kavuşturuyoruz. Park, bahçe, ara mahallelerin yol bakım ve onarım çalışmaları konusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  Makamda oturarak vakit geçirmek yerine fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi daha çok önemsiyoruz. İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşerilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

Taşucu Mahallesinde esnafları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a Muhtar Mehmet Köylü’de eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79