Başkan Turgut’tan THK’ye Silifke’ye ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Türk Hava Kurumunun kuruluşunun 91. Yılı dolayısıyla Silifke Şubesini ziyaret ederek, THK’nın çalışmalarından dolayı Başkan Mustafa Arıcan’ı tebrik etti.

Başkan Turgut’tan THK’ye Silifke’ye ziyaret

Başkan Yardımcıları Ömer Savar ve Esen Tuba Tol ile birlikte THK İlçe Şubesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kurumun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, toplum yararına başarılı projelere imza attıklarını ifade etti.

“ARICAN VE EKİBİNİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Turgut; Türk Hava Kurumu’nun 91. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, “Türk Hava Kurumu, Türkiye’de havacılık sanayisini kurmak; askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak için 16 Şubat 1925’te Atatürk’ün emri ile açılan bir kuruluştur. Gerek Türkiye geneli gerekse şubelerinin bulunduğu il ve ilçelerde önemli çalışmalar yürüten Türk Hava Kurumu, nesillerimizin eğitimli, donanımlı ve havacılık alanında en iyi şekilde kendini geliştirmesini sağlayarak çalışmalarını bu doğrultuda yürütmektedir. Ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de her geçen gün sivil toplum kuruluşlarımızın sayısı artıyor. Bu durum bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çalışmalarından dolayı Başkanımız Mustafa Arıcan ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

“HAVACILIĞI ÖĞRETİYOR VE SEVDİRİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Mustafa Arıcan ise, Türk Hava Kurumunun, havacılığın Türk gençliğine benimsetilmesi, havacılığı önemseyen bir gençlik yetiştirilmesi için var gücüyle çalışan bir kurum olduğunu ve çalışmalara da bu doğrultuda devam ettiklerini kaydetti.

Şube binasında yıl boyunca öğrencilere, Emniyet Mensuplarına ve halka açık ücretsiz model uçak kursları düzenlediklerini ifade eden Arıcan, “Eğitim Merkezlerimize Yelken kanat, paraşüt, Yamaç Paraşütü ve Planör kurslarına Silifkeli gençlerimizden kursiyerler gönderdik. Halktan aldığı yardımları yine halka dağıtan THK’nın gelirlerinin artmasına katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kuruluşumuzun 91. Yılında bizleri ziyaretleriyle onurlandıran Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79