Başkan Uçar,’’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.’’

Başkan Uçar,’’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.’’

Başkan Uçar,’’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.’’
 

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Uçar yayımladığı mesajında , ‘’Bugün  23 Nisan, bir ulusun kendi kaderini çizdiği, geleceğini temsil eden çocuklarıyla birlikte bayrama dönüştürdüğü gündür.Ordularının terhis edildiği, Başkenti dahil bütün büyük şehirlerinin işgal edildiği bir ülkede Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanları 23 Nisan 1920’de Büyük Millet Meclisi’ni  kurmuşlardır.Büyük Millet Meclisi’nin bir kurtuluş mücadelesi vermesi, yeni bir ülkeyi kurması, cumhuriyeti ilan etmesi, bizleri modern dünyanın bir parçası haline getirecek olan devrimleri yapması, TBMM’ni haklı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kalbi, beyni, her şeyi yapmıştır.

23 Nisan, geleceğe dönük bu milletin umutlarını ve inancını ifade eder. Oysa son yıllarda yaşananlar, bu milletin birlik duygusunu, geleceği birlikte kurma azmini yok etmekten başka bir amaç taşımamaktadır.

Dileğim bu karanlık günlerin geride kalmasıdır. Görevimiz, ülkemizi çocuklarımızla, atalarımızla hep birlikte yaşayacağımız, özgür, demokratik, çağdaş hukuk normlarının benimsendiği, zenginliğin yaratıldığı, ancak adilce paylaşıldığı, dünyanın en saygın,en refah ülkesi yapmaktır.

23 Nisan ,bu büyük görevin simgesidir. Bu Salgın sürecinde evlerinde sevinçle bu bayramı kutlayacak olan çocuklarımızı ve halkımızı selamlıyorum.

Bize böyle bir bayramı kazandıran, büyük Atatürk’ü, tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.’’ Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36