Başkan Vekili Altunok’tan kent konseyine ziyaret

Başkan Vekili Altunok’tan kent konseyine ziyaret

Başkan Vekili Altunok’tan kent konseyine ziyaret

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediyeye ait Mürüvvet Hanım Konağı’nda faaliyet gösteren kent konseyi üyelerini ziyaret etti.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Vehbi Kadıoğlu başkanlığında toplanan kent konseyi yönetim kurulu, kendilerini ziyarete gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ile de bir görüşme yaptı.

Toplantıda konuşan Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz gibi bizler bu göreve yeni seçildik. Kent konseyi olarak belediyemizin bize tahsis ettiği Mürüvvet Hanım Konağı’nda faaliyetlerimize başladık. Konseyimiz tüm faaliyetlerini bu merkezde yürütecektir.  Mevcut binada bazı eksiklikler tespit ettik. Tamir-tadilat bakım ve onarım çalışmaları yapılması gerekmektedir. Temiz bir çevre ve kimsesiz canlıları koruma ile ilgili olarak ta bir çalışmamız var. Bu konuda belediyemizin bizlere destek vermesini bekliyoruz” diyerek Başkanvekili Altunok’u bilgilendirdi.

Silifke Kent Konseyi yönetim kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileğinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediğini açıkladı. Başkanvekili Altunok konuşmasında, “Belediye olarak kent konseyimizle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kent konseyimizce hazırlanıp belediyemize sunulan projeleri biz de değerlendirerek imkanlarımız ölçüsünde uygulamaya koyacağız. Sizin öncelikli talepleriniz olan eksiklikleri de kısa sürede ekiplerimizi tamamlayacaktır. Kentimize ve insanlarımıza hizmet etmek amacıyla kurulan kent konseyimizin faaliyetleri için biz de belediye olarak böyle bir bina tahsis ettik. Kent konseyimizin yeni adresi mülkiyeti belediyemize ait Mürüvvet Hanım Konağı’dır. Silifke’mize ve kent konseyimize hayırlı olsun” diyerek yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilediğini açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36