BAŞKAN YILMAZ'DAN GENÇLERE MÜJDE

Sahip olduğu tesislerle Mersin'in lokomotifi konumunda bulunan Toroslar Belediyesi, gençler için kolları sıvadı. Belediye, gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerine cevap verecek tam donanımlı yeni bir Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi'ni hayata geçirmeyi planlıyor.

BAŞKAN YILMAZ'DAN GENÇLERE MÜJDE

Sahip olduğu  tesislerle Mersin'in lokomotifi konumunda bulunan Toroslar Belediyesi, gençler için kolları sıvadı. Belediye, gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerine cevap verecek tam donanımlı yeni bir Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi'ni hayata geçirmeyi planlıyor.

İlçe sınırları içerisindeki taşınmazların Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi yapılması amacıyla Genel Müdürlük adına Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne tahsisi konusu Eylül Ayı Belediye Meclisi'nde görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan mecliste konuyla ilgili bir açıklama Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ülke genelindeki illerde hayata geçirdiği Gençlik Merkezi ve Spor Tesisi Projesi'ni Toroslar'da yapmak istediklerini belirterek, desteklerinden ötürü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Toroslar Belediyesi olarak spor alanındaki yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz; "Hızla gelişen teknoloji ile artık çocuklarımız ve gençlerimiz, internete bağımlı hale gelmek üzere. Gençlerimizin kültürel gelişimine katkıda bulunacak ve spor yapmalarını sağlayacak tesisler oluşturmaya önem veriyor ve bu konuda yeni adımlar atıyoruz. Amacımız, geleceğimiz olan gençlerimizi her alanda donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı, Cumhuriyet'e, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir. İnşallah bu yeni projeyi de en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Eylül ayı Meclis Toplantısı'nda, "Toroslar III. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı" na ilişkin Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Gençlik ve Spor, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler, Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri ile Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonlarının ortak raporu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Ekim ayında yapılacak meclis toplantı günü ise 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

BAŞKAN YILMAZ; "ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN"

Başkan Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Hakkari Şemdinli'de tatbikat esnasında şehit olan Sözleşmeli Er Yusuf Yıldırım'a ve Ağrı Doğubeyazıt'ta çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İdris Şahin'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk  Milleti'ne başsağlığı dileğinde de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79