Başkanvekili Altunok, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Başkanvekili Altunok, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Başkanvekili Altunok, Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Garaj Amiri Ali Aktan, kent merkezi ve kırsal mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Garaj Amiri Ali Aktan, Sarıaydın Mahallesinde yapılan yol bakım çalışmalarını yerinde inceleyerek, Mahalle Muhtarı Mustafa Keklik ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkanvekili Altunok, talep ve sorunları da dinleyerek not aldırdı.

‘HER MAHALLEMİZİN EKSİKLERİNİ BİR BİR TAMAMLIYORUZ’

Başkanvekili Altunok, "Fen İşleri Müdürlüğümüz ile gerek kent merkezimizde gerekse kırsal mahallelerimizde üstyapı çalışmalarımız aralıksız biçimde devam ediyor. İlçemizin tüm mahalle ve sokaklarının eksikliklerini giderecek şekilde planlamalar yaptık. Mahallelerimizin merkezinde ve arazilerimize giden yollardaki sıkıntıları bir bir çözüyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri olan arazi yollarımızın bakımını imkânlarımız dâhilinde sürdürüyoruz. Malzemeli yol bakım çalışmalarımız özellikle çiftçilerimizin ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Artık köylerimizde çiftçilerimiz arazilerine rahatça ulaşım yapabilecekler. Yolların düzeltilmesinin yanı sıra üzerini stabilize malzemelerle doldurarak, uzun süre bozulmayacak şekilde sağlam zeminli yol çalışması gerçekleştirmiş oluyoruz. Durmadan, yorulmadan halkımıza hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36