Başkanvekili Altunok, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkanvekili Altunok, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkanvekili Altunok, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Muhtarlar Derneği tarafından Göksu Otel'de düzenlenen kahvaltıda mahallelere yapılması gereken hizmetlerle ilgili muhtarlarla fikir alış verişinde bulundu.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur ve yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenleyerek, muhtarların talepleri, sıkıntıları ve çalışmalarıyla ilgili sohbette bulundular.

DERNEK BAŞKANI TEMUR, ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDEYİZ’

Muhtarların talep ve sıkıntılarını dile getirdiği kahvaltıda bir konuşma yapan Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, ‘Başkanımız sorunlarımızı ve taleplerimizi mahalle mahalle gezerek yerinde dinliyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bugün bir araya gelmemizde ki amacımız hem dayanışma ve kaynaşma içerisinde olmak hem de yeni yönetim olarak muhtarlarımız ile başkanvekilimizi buluşturmaktı.

Muhtarlar Derneği yönetimi ve mahalle muhtarları olarak Belediye Başkanvekilimize yapmış ve yapacak olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, aciliyet duyduğumuz hizmetleri de birebir kendisine iletme fırsatı bulduk. Tabi ki muhtarlar olarak yapacak daha çok işimiz var. Silifke’ye en iyi hizmeti vermek için hep birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz’ dedi.

ALTUNOK, ‘MUHTARLARIMIZIN HER BİR TALEBİNİ ÖNEMSİYORUZ’

Birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Büyükşehir Yasasıyla birlikte Silifke Belediyesinin görevlerinin belli olduğunu, bundan dolayı ilçe belediyesi olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluğun bilincinde olup her mahallenin aciliyet duyduğu hizmet ve talepleri sırasıyla bir bir yerine getireceklerini ifade etti.

Halka hizmet etmenin en güzel şeklinin bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürütmek olduğuna, muhtarların da bu sürece katkılarının çok büyük olduğuna değinen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,, “Muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Onların işlerini severek yaptıklarını biliyorum. Belediyemizin imkânlarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. Silifke Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Kendimiz yetemediğimiz noktada başkan yardımcılarımız ve teknik personellerimizle sizlere ulaşmaya gayret gösteriyoruz. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Halkımızın bizim hizmetlerimizi görmesini, bundan memnuniyet duymasını istiyorum. İlçe belediyesi olarak sosyal belediyecilik adına birçok hizmet ve projeyi bir arada yürütüyoruz. İşte bunları yaparken en çok da muhtarlarımızla iş birliği geliştirecek, onlarla el ele vererek Silifke halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var” dedi.

Mahallelerine yapılan yol, asfaltlama, park, sosyal alan, stabilize ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanvekili Altunok’a teşekkür eden ve hizmetlerin devamını isteyen muhtarlar, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını kaydettiler.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36