Başkanvekili Altunok, Şehri ve Ali çiftinin nikahını kıydı

Başkanvekili Altunok, Şehri ve Ali çiftinin nikahını kıydı

Başkanvekili Altunok, Şehri ve Ali çiftinin nikahını kıydı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Garaj Amiri Ali Aktan ile Şehri Koçak çiftinin nikâhını kıydı.

Vatandaşların özel gün ve davetlerinde yanlarında olarak mutluluklarına ortak olan Başkanvekili Altunok, “Dünya evine giren Şehri ve Ali Aktan çiftimizin bu mutlu anlarında yanında olmaktan ve heyecanlarını paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Toplumun temel yapısını oluşturan aile kurumunun bir tanesinin temelini bugün attık. Malumunuz bizim için aile kavramı çok önemlidir. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmalısınız. Aranızdaki bu dayanışma sizden sonraki neslin mutluluğuna da teşkil edecektir. Bu nedenle çiftimizin de bu bilinçle hayatlarını idame ettireceklerini düşünüyorum. Rabbim genç çiftlerimize iki cihan saadeti versin. Nikâhlarının hayırlı ve uğurlu olmasını, ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi. Altunok, çiftin aile cüzdanını geline teslim ederek, ‘Gençlerimize bir ömür sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum" dedi.

Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ise, ‘Mutluluklarını dünyaya getirecekleri yavrularıyla taçlandıracak olan kardeşlerimizin çocukları da inşallah vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza bağlı, ülkesine ve milletine hizmet eden bireyler olarak yetişirler. Hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79