Bayramlar paylaştıkça güzelleşir

Bayramlar paylaştıkça güzelleşir

Bayramlar paylaştıkça güzelleşir

 

Silifke Ülkü Ocakları Bu bayram bir çocuğu da sen giyindir projesi başlattı.

Ülkü ocakları İlçe Başkanlığı bünyesinde başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bayramda bir çocuk da sen sevindir ‘’projesi start aldı.Bu bayramda yardımlarınızı ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırarak sevinçlerine ortak olmak istemezmisiniz? Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer yaptığı açıklamada Bayramda bir çocuk da sen sevindir projesi ile bu bayramda hayırsever  vatandaşlarımızla ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bir araya getiriyoruz.

Amacımız dar gelirli ailelerin çocukları ile hayırsever vatandaşlarımızı bir araya getirerek çocuklarımızın kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak yüzlerini güldürerek bayramı mutlu geçirmelerini sağlamaktır.İhtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşmak ve çocukları sevindirmek isteyenler bizlere Silifke Ülkü Ocaklarından Kadir Topal’a ait 0537 323 13 10 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36