Belediye'den sınava özel ücretsiz servis

YGS sınavına girecek öğrencilere belediye otobüsleri ücretsiz

Belediye'den sınava özel ücretsiz servis

13 Mart 2016 Pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'na girecek olan tüm öğrencilere Mersin Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, önemli bir sınav olan YGS öncesi, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde başarılı bir sınav geçirmeleri için tüm önlemleri aldı.

YGS’ye girecek olan öğrenciler, sınav giriş belgelerini göstererek, Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren belediye otobüslerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri, sınavların yapılacağı okulların etrafında görev alarak, seyyar satıcıların satış yapmasına ve öğrencilerin sınav motivasyonunu engelleyecek davranışlara izin vermeyecek.

Öğrencilerin eğitim hayatlarında çok önemli bir dönüm noktası olan YGS öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldıklarını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Gençlerimizin girecekleri bu sınavı güven ve huzur ortamında geçirmeleri için ekiplerimiz sınav saatleri boyunca okulların çevresinde görev yapacak. Vatandaşlarımızın da duyarlı davranarak, öğrencilerimize yardımcı olmalarını, özellikle sürücülerimizin okulların etrafında korna çalmamalarını ve öğrencilerin dikkatini dağıtacak her türlü davranıştan uzak durmalarını rica ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin YGS’de ve hayatları boyunca girecekleri tüm sınavlarda başarılı olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36